Over Ultratrading

In navolging van het succes dat Ultra Trading genereerde in Leeuwarden is er nu ook een tweede vestiging geopend in Heerenveen. De specialist op het terrein van kwekers- en tuinbouwbenodigdheden. Begin september 2011 hebben we ons tweede vestiging aan de Icarus 15 te Heerenveen geopend. 
 

Ons bedrijf is al een flink aantal jaren de partner in kwekers en tuinbouwbenodigdheden en is een hotspot voor liefhebbers die open staan voor vernieuwing. De nieuwste snufjes op binnentuinbouwgebied worden door ons opgepikt en beproefd op hun bruikbaarheid. En daarmee proberen we, sinds kort dus ook in Heerenveen, u in een zo compleet mogelijk aanbod te voorzien.
 


Wie een bezoek aan ons brengt heeft het gevoel dat hij in een grote kweekkast staat. Daarmee proberen we de realiteit zo dichtbij mogelijk te brengen. Ultra Trading is een technisch tuincentrum en garandeert alle materialen die nodig zijn voor een zo optimaal mogelijke binnenteelt. Alles wat er verkrijgbaar is staat over een oppervlakte van 350 vierkante meter op overzichtelijke wijze tentoongesteld.

De sfeer is er gemoedelijk en een sympathiek team oefent het vak met plezier uit en staat garant voor een perfecte mix van gezelligheid, vakmanschap en zakelijkheid. Kortom, een bezoek is zeker eens de moeite waard.
 

Bereikbaar vanaf de A7 vanuit de richting Joure en Drachten afrit Tjalleberd richting het IBF  industrieterrein. Vanaf de A32 afrit Heerenveen-centrum richting IBF Industrieterrein.

 

Ultra Trading Heerenveen is geopend van:

Maandag t/m Vrijdag van 10.00 - 18.00 uur en Zaterdag van 12.00 - 17.00

 

Locatie Heerenveen

Icarus 15
8448 CJ Heerenveen

Telefoon: +31 (0)513 610435

Fax: +31 (0)513 610436

info@ultratrading.nl