Over Ultrading

Ultratrading Leeuwarden

Ultratrading heeft een uitgebreid assortiment en vanuit eigen voorraad leverbaar

Ultratrading heeft eigen winkels in Friesland

Sinds enige jaren is Ultra Trading gevestigd in een royaal bedrijfspand op industrieterrein Hemrik in oostelijk Leeuwarden. Vooral dankzij het innovatieve aanbod en een professionele bedrijfsvoering heeft Ultra Trading een uitstraling die het vlakke Friese land ver overstijgt.


Bij ons is de sfeer gemoedelijk en een sympathiek team medewerkers oefent met plezier hun vak uit, en staat garant voor een perfecte mix van gezelligheid, vakmanschap en zakelijkheid. Als het om techniek gaat ligt de nadruk op hoogwaardige en veilige A-merken van bewezen kwaliteit. De nieuwste snufjes op binnentuinbouwgebied worden door ons beproefd op hun bruikbaarheid. Wanneer u echt grootschalig wil inslaan, kunt u zelfs aan de ene kant het pand binnenrijden en er aan de achterkant weer uit. Al ligt Leeuwarden voor de meeste Nederlanders niet om de hoek, vandaar onze webshop.

Binnen enkele autominuten sta je vanaf de N31 al voor de poort bij het fiere hoofdkwartier van Ultra Trading. Parkeerruimte is uiteraard geen probleem, en natuurlijk gratis. Wie zijn boodschappen in een tas kwijt kan en liever met de trein komt, kan vanaf station Leeuwarden Cammingaburen de benenwagen nemen.

 

Leeuwarden

Apolloweg 7b-e
8938 AT Leeuwarden

» Klik voor meer contactinformatie

 

Heerenveen

Icarus 15
8448 CJ Heerenveen

» Klik voor meer contactinformatie