In de webwinkel van Ultra Trading is het mogelijk om direct online te betalen via iDeal, PayPal of handmatige overboeking. Als u kiest voor iDeal wordt uw betaling automatisch gecontroleerd door onze betaalpartner Mollie en hierna verwerkt.


Hetzelfde geldt voor Paypal. Kiest u liever voor een handmatige overboeking? Geen enkel probleem. Wij zijn u graag van dienst. Houdt u hierbij echter wel rekening met een langere verwerkingstijd van uw bestellen (2-3 werkdagen).
 

Betalen via iDeal


Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Uw betaling wordt verwerkt door 
Mollie B.V.
 

Betaalinformatie


- IDeal
- PayPal
- Overschrijven 6063268 t.n.v. Horti Trading
- IBan: NL77INGB0006063268 BIC: INGBNL2A